Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
 
1Lunch: Limburg is het Bordeaux van Nederland
woensdag 15 augustus 00:00

Limburg is Gelderland voorbijgestreefd als dè wijnprovincie van Nederland. Bijna een derde van alle wijnvelden van het land ligt in Limburg, heeft het CBS becijferd.

Een dag voordat hij bij het gerechtshof zou moeten verschijnen voor het hoger beroep in de kipcash-zaak, heeft Hennie van Rey de handdoek in de ring gegooid. De Roermondse vleesindustrieel kiest toch voor tien maanden cel, voor het smokkelen van miljoenen euro's in bevroren kiprollades.

Een zolderbrand met een luchtje, afgelopen nacht in Sittard. Op zolder van een woonhuis ging namelijk een hennepkwekerij in rook op. De bewoner is aangehouden. ...

In Horst komt een nieuwe school: geen basisschool en ook geen middelbare school maar iets daar tussen in. Speciaal voor tieners.

Meer informatie over .

Het weer in Limburg
woensdag 20 februari 16:45 Zwaar bewolkt Maastricht 11.1 °C ZW 3 Min: 4 Max: 11
Evenementen