Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Too Cool for School Block Party in tha House
zondag 02 september 00:00

Tout Maastricht , HFC Dancestudio, Stadsnomade en OASE presenteerden afgelopen zaterdag op het binnenplein van Tout Maastricht aan de Bogaardenstraat het festival Too Cool for School Block Party.

Het programma bestond onder meer uit dance-battles, graffiti performances, skateworkshops, chille beats en natuurlijk werd ook de innerlijke mens verwend met  diverse drankjes en pizza slices.

De jeugd had wel zin in een party waarbij de dans toch wel de hoofdmoot bleek van het geheel. Allerlei moves werden uit de kast gehaald om aan het publiek te showen, gevolgd door een heuse dance-battle waarbij iedereen mocht meedoen. Terwijl de skaters hun ding deden, de dansers elkaar en de aanwezige jeugd hielp met het uitproberen van diverse moves kon men zich tevens uitleven met de spuitbus op de graffiti wall.

Ondanks dat er op enig moment ( het was tegen het eind van de middag zo rond de klok van half zes ) de handhaving verscheen met het verzoek het volume van de muziek wat te verlagen ( iets waar onmiddellijk gehoor aan werd gegeven ) was het een feestje zonder enige wanklank.

Op de vraag of het volgens de bezoekers de moeite waard was een dergelijk feest nogmaals te organiseren werd een duidelijk “ja zeker” geantwoord. Gevraagd werd aan met name de jeugd of men wilde aangeven waar behoefte aan was en in een mum van tijd hing het verzoekbord vol met briefjes waarop diverse voorstellen stonden aangaande een vervolg van dit gezellige en intieme evenement.

 

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Too Cool for School Block Party

Het weer in Limburg
zaterdag 26 september 15:15 Zwaar bewolkt Maastricht 13.1 °C NW 2 Min: 5 Max: 16
Evenementen