Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Openluchtconcert Bassin een muzikale reis door Mexico
maandag 03 september 16:45

Het was jarenlang ( tot 2009 ) een traditie: de Mexicaanse zomerconcerten in ’t Bassin. Die traditie is sinds afgelopen zondagmiddag weer terug.

Vanaf het sfeervolle terras aan het water kon het publiek genieten van de traditionele Mexicaanse muziek van de zangeres Carolina de Holanda, die ontdekt werd door beroemde Mexicaanse zangeres Maria de Lourdes. Zij werd begeleid door de Mexicaanse Mariachi groep Los Mezcales en de Limburgse texmex accordeonist Dwayne Verheyen, die in Mexico en de VS al grote bekendheid geniet.

De terrassen aan het Bassin waren ruim voor aanvang vrijwel volledig bezet en niet alleen door Nederlanders maar zeker ook door veel Mexicaanse families en vrienden die dit feestje niet wilden missen. Onder het genot van een drankje, een hapje en voor sommigen een volledige maaltijd genoot het publiek zichtbaar en het “Viva Mexico” schalde meermaals door de binnenhaven.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Mexico

Openluchtconcert

Carolina de Holanda

Het weer in Limburg
woensdag 26 juni 20:30 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 25.3 °C N 4 Min: 16 Max: 21
Evenementen