Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Het 5e PAS-festival ( Pleasure, Art and Science ) gaat bijna van start
woensdag 05 september 12:00

Voor de vijfde keer organiseert het Studium Generale het Pleasure, Art and Science Festival.

Gedurende de zomer is er hard gewerkt aan het afronden van het programma. Sinds kort staat het volledige programma online op de website: www.pasmaastricht.nl . Het is voor de bezoeker mogelijk om voorkeuren aan te geven voor activiteiten en zo je eigen programma samen te stellen.

Tijdens het gratis PAS-festival zet de Universiteit Maastricht de deuren van een aantal van haar gebouwen open voor iedereen die nieuwsgierig is en zichzelf graag onderdompelt in een avond vol avontuur. Maak kennis met de nieuwste onderzoeken van de universiteit, trakteer jezelf op concerten, (straat)theater, dans, comedy, kunst, demonstraties en rondleidingen en geniet tussendoor van een drankje.

Het festival wordt geopend op donderdag 6 september met een openingslezing door Leo Bassi: Clowns: the art of losing or why being a fool is important in a neo-liberal society. Aansluitend vindt een concert plaats van de urban Balkan band Project Rakija.

Het complete programma vindt u zowel op de website www.pasmaastricht.nl  als in het handzame programmaboekje dat op diverse locaties verspreid wordt.

Vrijdag 7 en zaterdag 8 september, 19.00 – na middernacht

Diverse locaties UM, Jekerkwartier

Gratis toegang

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

PAS-festival

Het weer in Limburg
maandag 18 oktober 04:30 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 7.7 °C ZZO 2 Min: 4 Max: 15
Evenementen