Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Eerste Kleding Outlet Beurs Maastricht in MECC
woensdag 12 september 12:00

In het MECC in Maastricht vindt op zondag 16 september voor de allereerste keer de Kleding Outlet Beurs plaats.

Na meer dan 55 succesvolle editie in België komt deze superleuke beurs voor de eerste keer naar het MECC. Opgelet: slechts 1x per jaar op deze locatie, dus mis deze kans niet.

Op de beurs kun je fantastische koopjes doen. Het aanbod is zowel voor dames als heren maar ook voor kinderen en jeugd. Naast kledij is er uiteraard ook een mooi aanbod aan schoenen, lingerie, accessoires, handtassen, badmode en juwelen. De kortingen gaat tot meer dan 75%.

Meer dan 4.000m2, meer dan 60 exposanten en meer dan 300 verschillende merken. De entréeprijs is 4 euro per persoon, kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Er is geen voorverkoop en u hoeft zich vooraf ook nergens te registeren, tickets zijn beschikbaar aan de kassa.

zondag 16 september van 11:00 - 18:00

Mecc Maastricht

Forum 100, 6229 GT Maastricht

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

kledingbeurs

Het weer in Limburg
woensdag 20 februari 16:48 Zwaar bewolkt Maastricht 11.1 °C ZW 3 Min: 4 Max: 11
Evenementen