Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Nog één dag genieten van Sushi & Asian street food festival JOY
zondag 16 september 09:00

In het stadspark kan men vandaag, zondag 16 september, van 14.00 – 21.00 uur nog genieten van Sushi & Asian street food festival JOY.

Daar waar men vorig jaar vanwege de hevige regenval op het laatst de vierde editie moest afzeggen kan het publiek dit jaar gelukkig wel terecht in het stadspark voor het Sushi & Asian street food festival JOY. Dit is een rondreizend walhalla waar je kunt genieten van overheerlijke sushi en meer.

Een bruisend openluchtrestaurant met een Asian twist. Geniet van de lekkernijen die Azië te bieden heeft zoals o.a. noodles, bao buns, yakitori, dim sum, sushi en ijsrolletjes.

Al deze smaakvolle streetfood bites kunnen worden afgewisseld met verfrissende biertjes, een mooi glas wijn of een exotisch drankje aan de cocktailbar. Alle zintuigen worden geprikkeld in het speelse decor met een bonte verzameling aan vrolijke lampionnen en kleurrijke Japanse parapluutjes.

Sushi & Asian street food festival JOY biedt meer dan alleen een nieuwe smaaksensatie of een herinnering aan je favoriete vakantie-snack, ook de activiteiten dragen bij aan een uitgelaten sfeer; boek een kamer in het karaoke hotel, daag vrienden in de gameroom uit voor een nostalgisch spel, leer tijdens een sushiworkshop de fijne kneepjes van het vak of onderga een heerlijke  ontspanningsmassage. Speciaal voor de mini’s is er een kinderprogramma opgesteld met kookworkshops, knutselactiviteiten, theater en spelletjes.

Sushi & Asian street food festival JOY kenmerkt zich door een typische levendigheid en vrolijke activiteiten, geïnspireerd op Aziatische marktjes en drukke straten vol geurige stalletjes. Trakteer jezelf op een verrassende ontdekkingsreis en waan je in Azië.

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Sushi Festival JOY

Streetfood

Het weer in Limburg
donderdag 21 maart 15:29 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 15.8 °C O 2 Min: 5 Max: 14
Evenementen