Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Pathé Maastricht trakteert broers en zussen op gratis grote popcorn
donderdag 20 september 11:45

Tijdens de Nationale Broer- en Zusdag op zondag 30 september 2018 ontvangen alle broers en zussen een grote popcorn op vertoon van hun filmticket. 

Rain Man, My Sister’s Keeper, The Parent Trap, ze vertellen allemaal hun eigen verhaal over de relatie tussen broer en zus. Complexe verhoudingen over liefde, jaloezie, wrok en tal van andere emoties. We weten allemaal: familie kies je niet uit. Des te meer reden om je broer of zus je waardering te laten blijken! Dat doen we op zondag 30 september tijdens de Nationale Broer- en Zusdag.  

Pathé maakt van een gewone dag een bijzondere dag. Daarom verrassen wij onze bezoekers graag met iets extra’s, zoals tijdens Nationale Broer- en Zusdag. Broer- en Zusdag is een initiatief dat Giel Beelen 5 jaar geleden in het leven heeft geroepen. Daarom trakteert Pathé broers en zussen op 30 september 2018 op een gratis grote popcorn om lekker samen te delen. Op vertoon van je filmticket bij de kassa in de shop kunnen jullie eenmalig de traktatie in ontvangst nemen. Natuurlijk hoef je niet per se broer en zus te zijn, ook twee (of drie) zussen of broers zijn meer dan welkom! Deze actie is geldig in alle vestigingen. 

Filmtips van de maand september

Om alle broers en zussen van Nederland te helpen bij het maken van een filmkeuze, maken we een selectie van drie topfilms die in de maand september bij Pathé te zien zijn. 

Johnny English Strikes Again

Hilarische komedie voor broer en zus

Vanaf vandaag is het derde deel van de komische Johnny English-filmreeks te zien, met Rowan Atkinson als populaire geheim agent. Dit nieuwe avontuur begint wanneer na een cyber-aanval de identiteitsgegevens van alle geheim agenten in Groot Brittannië op straat komen te liggen. Hierdoor is de voormalig spion English de laatste hoop van de geheime dienst. 

The Predator

Gevaarlijke scifi voor broers

In deze heruitvinding van Shane Black’s Predator, verplaatst de jacht zich van de ruimte naar de straten van de buitenwijken. De gevaarlijkste jagers van het universum zijn nu nog sterker, slimmer en dodelijker dan ooit tevoren, doordat ze zichzelf genetisch hebben verbeterd met het DNA van andere soorten. Deze film is ook te zien in IMAX, 4DX en Dolby Cinema. 

A Simple Favor

Stijlvolle thriller voor zussen

In A Simple Favor volgt mommy vlogger Stephanie (Anna Kendrick) een spoor van leugens om de waarheid achter de plotselinge verdwijning van haar vriendin Emily (Blake Lively) te achterhalen. Deze film is vanaf 27 september te zien in de bioscopen van Pathé. 

Pathé

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Nationale Broer- en Zusdag

Het weer in Limburg
donderdag 21 maart 15:21 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 15.8 °C O 2 Min: 5 Max: 14
Evenementen