Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Tweede editie Euro Cycling XP in MECC Maastricht
zondag 07 oktober 09:00

Na een eerste editie in 2017 vindt van 19 t/m 21 oktober wederom Euro Cycling XP plaats in MECC Maastricht.

Het evenement is een totaalbelevenis voor iedereen die geïnteresseerd is in welke vorm van wielersport dan ook, zoals wielrennen, veldrijden en mountainbiken. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid voor bezoekers om deel te nemen aan clinics en testritten uit te voeren op het nieuwste materiaal.

Natuurlijk zijn er exposanten van zowel grote als kleine wielermerken met de nieuwste trends. Maar Euro Cycling XP biedt de bezoekers onder meer ook een theatervoorstelling, een echte klimrace door de parkeergarage van MECC Maastricht en een kidsruimte, waar de jongste bezoekers kennis kunnen maken met verschillende takken van de wielersport. Kinderen tot en met 14 jaar hebben gratis toegang.

Euro Cycling XP vindt plaats van 19 t/m 21 oktober 2018 in MECC Maastricht. Meer informatie en tickets zijn te verkrijgen via www.eurocyclingxp.com.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Euro Cycling XP

Het weer in Limburg
donderdag 21 maart 15:20 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 15.8 °C O 2 Min: 5 Max: 14
Evenementen