Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Ruud Keulen nieuwe algemeen directeur Thomas Regout International B.V.
zaterdag 06 oktober 11:00

Ruud Keulen is met ingang van 1 november 2018 de nieuwe algemeen directeur van Thomas Regout International B.V. Hij volgt hiermee Kees Verspaandonk op, die deze rol vervulde vanaf 2010.

Smart Industry

In 2013 zette Kees Verspaandonk met zijn team een grootschalig verandertraject bij Thomas Regout International B.V. in gang. Het bedrijf moest worden klaargestoomd voor de toekomst, waarbij groei en slimmer en efficiënter werken centraal stonden. Om voor haar klanten de beste partner te blijven in het produceren van telescopische geleiders, heeft Thomas Regout International B.V. de fabriek omgebouwd tot een schoolvoorbeeld van ‘Smart Industry’. Engineering informatie en machines zijn gekoppeld en procesinformatie kan ‘real time’ worden uitgelezen. Hierdoor kan er goed inzicht worden verkregen in wat er werkelijk in de fabriek gebeurt en kunnen processen sneller worden geoptimaliseerd. Dit creëert nieuwe kansen doordat doorlooptijden verkort kunnen worden en efficiënter gewerkt kan worden.

Na vijf jaar is het verandertraject in de laatste fase beland en start Kees met een nieuwe uitdaging. Ruud Keulen, die voorheen als operations directeur mee aan de basis heeft gestaan van de veranderingen, neemt het stokje over.

Joost van Luyken, CEO van de Regout Group kijkt uit naar de start van Ruud Keulen in zijn nieuwe rol: “ ik ben verheugd dat we binnen onze organisatie een goede opvolger hebben kunnen vinden voor deze belangrijke functie. Ruud is een van de grondleggers van het veranderingstraject bij Thomas Regout International B.V. en zal in deze nieuwe rol onze visie op de toekomst verder vorm kunnen geven“.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
donderdag 21 maart 15:33 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 16.0 °C ZO 1 Min: 5 Max: 14
Evenementen