Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Kaplock wint de 15e editie van de Columbus Trophy
woensdag 10 oktober 11:30

In de BBB Academy op Place des Amis; het centrale netwerkplein van BBB Maastricht, werd de winnaar van de vijftiende editie van de Columbus Trophy bekend gemaakt: Kaplock

Eigenaren Dharhyäl van Oorschot en Willem Pennings zijn enorm blij met de winst van de aanmoedigingsprijs. Kaplock is dé oplossing tegen jassen diefstal. Kaplock is de eerste onbemande ‘doe het zelf’ garderobe kapstok die er bestaat. De Kaplock geeft gasten de mogelijkheid om voor een klein bedrag zelf hun jas beveiligd op te hangen. De heren zelf geven aan: “Nadat een jas gestolen was, zijn wij op het idee gekomen om jassen diefstal op te lossen.”

“Het spreekwoordelijke duwtje in de rug”

Vergeleken met andere prijzen voor innovatieve horeca concepten in Europa, richt de Columbus Trophy zich niet alleen op het product of dienst maar ook op de ondernemer. Veel jonge ondernemers hebben grote ambities en veel potentie, maar vinden het lastig om door te zetten als ze tegenslag ervaren. De Columbus Trophy geeft deze ondernemers het spreekwoordelijke duwtje in de rug. De Columbus Trophy is een aanmoedigingsprijs voor succesvolle startende entrepreneurs die leverancier zijn aan de hospitality en/of een innovatief hospitality concept ontwikkeld hebben. Uiteraard werd er naast de eerste prijs, ook een tweede en derde prijs uitgereikt. De tweede prijs ging naar ondernemers: Melle Schellekens & Sander de Klerk van The Good Roll. De derde prijs werd ontvangen door Rob Hermans van Zwamburg.

Alle ondernemers hebben zich gepresenteerd aan een dertigkoppige jury, bestaande uit professionals, in hun eigen vakgebied, werkzaam als leverancier aan de gastvrijheidsbranche of zelf ondernemer. Tijdens de beslissende finale bijeenkomst spraken de juryleden heel positief over deze enthousiaste winnende ondernemers. Kaplock is een concept waar de juryleden veel toekomst in zien en waarvan ze gehoopt hadden dat ze het zelf bedacht hadden.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Columbus Trophy

Kaplock

Het weer in Limburg
donderdag 21 maart 15:23 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 15.8 °C O 2 Min: 5 Max: 14
Evenementen