Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Zorgcentrum Koepelhof zet deuren open voor Koffie Middag Stichting Opkikker
donderdag 11 oktober 12:00

Zorgcentrum Koepelhof is op dinsdag 16 oktober 2018, van 14.00 tot 16.00 uur, gastheer voor alle mensen die gehoor hebben gegeven aan de uitnodiging om aanwezig te zijn bij de Koffie Middag van de Stichting Opkikker.  

Stichting Opkikker zorgt dat gezinnen met een chronisch ziek kind een onvergetelijk dag krijgen. Dat ze alle ellende en ziek zijn even vergeten en samen kunnen genieten! Door het ambassadeurschap geeft de Stichting Opkikker het kind trots, eigenwaarde, verantwoordelijkheid, sociaal contact en kracht mee. Het uitgangspunt! De transformatie van patiënt naar ambassadeur.  

Gwenn, dochter van een Envida-medewerkster, is ambassadeur van deze stichting. Zodoende kwam ook Envida in beeld. Voor het tweede opeenvolgende jaar zet zorgcentrum Koepelhof de deuren open voor de Koffie Middag van de Stichting Opkikker. Koepelhof en Délifrance zorgen er samen voor dat er ook iets lekkers bij de koffie is. 

Envida is ook op een andere manier betrokken bij de Stichting Opkikker door al diverse jaren oude mobieltjes te doneren. Wie thuis nog oude mobieltjes heeft en deze niet meer gebruikt, kan deze meenemen naar de Koffie Middag en ter plekke inleveren.  Stichting opkikker ontvangt voor iedere ingezamelde telefoon een vergoeding. De opbrengst van de mobieltjesactie komt volledig ten goede aan de organisatie van Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind. 

Stichting Opkikker, zorgcentrum Koepelhof en Délifrance hopen op een grote opkomst. Het adres is Koepelstraat 84 in Maastricht.

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Koepelhof

Stichting Opkikker

Het weer in Limburg
maandag 20 mei 23:30 Zwaar bewolkt Maastricht 11.9 °C W 3 Min: 12 Max: 21
Evenementen