Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
‘Around the World ‘ het concert van Het Regionaal Jeugd Harmonieorkest volledig uitverkocht
donderdag 11 oktober 09:00

Ruim voor aanvang van het concert in het Mecc kan de organisatie van Het Regionaal Jeugd Harmonieorkest meedelen dat alle beschikbare kaarten voor ‘Around  the World” inmiddels zijn verkocht.

In 2009 en 2011 hebben de Jeugdorkesten van de harmonieën: Harmonie St. Michael Heugem; Koninklijke Oude Harmonie Eijsden; Harmonie St. Petrus en Paulus Wolder; Harmonie St. Walburga Amby en de Koninklijke Harmonie van Gronsveld, een uitvoering gegeven in het “Theater aan het Vrijthof”. Wegens het grote succes van deze uitvoeringen is er besloten in 2018 een vervolg te geven aan deze unieke samenwerking.

Op zaterdag 27 oktober 2018 wordt er om 19.30 uur een concert gegeven door de genoemde jeugdorkesten in het MECC te Maastricht. Met het thema “Around the World” maken we een muzikale rondreis per vliegtuig over de diverse continenten. Maar liefst 120 musici zullen deze avond het podium beklimmen. Dit projectorkest staat onder de muzikale leiding van Loek Smeijsters, dirigent jeugdharmonie Sint Petrus en Paulus Wolder.

Naast het Regionaal Jeugd Harmonieorkest zullen ook diverse gast artiesten hun opwachting maken. Zo heeft het RJHO de talentvolle zanger(es) Dyanne Sleijpen en Rob Reyners weten te strikken. Daarnaast zijn er ook diverse solist instrumentalisten die een bijdrage leveren aan het concert. Op 27 oktober mogen wij de Belgische accordeonist Seppe Vande Walle, doedelzakspeler Tommes Lamers  en de zeer talentvolle jonge violist Enzo Kok verwelkomen. Het programma zal bestaan uit een muziekprogramma met invloeden van over de hele wereld.

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Around the World

Regionaal Jeugd Harmonieorkest

Het weer in Limburg
maandag 20 mei 23:21 Zwaar bewolkt Maastricht 11.9 °C W 3 Min: 12 Max: 21
Evenementen