Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Nieuwe productie Stareleech ‘Gelök bij de Brögk’
zondag 14 oktober 12:00

De nieuwste productie van Tejatergróp Stareleech ‘Gelök bij de Brögk’ zal deze en komende maand worden opgevoerd in wijkcentrum “De Luibe”.    

Frederik en Isabelle hebben op een terrein bij de Noorderbrug en de "Cokesfebrik", ruzie over hun toekomstig huwelijksfeest. Kwaad omdat ze haar zin niet krijgt gooit ze haar dure verlovingsring, die ze van Frederik heeft gekregen weg over de balustrade. De ring komt terecht op een lager gelegen braakliggend stuk grond van de Radium waar een aantal daklozen wonen. Als Frederik even later op het terrein verschijnt om de ring te zoeken, blijkt deze onvindbaar. Tijdens het zoeken leert hij de mensen die bij de Noorderbrug leven kennen. Het zijn Achiel, Johan en Pie die daar huizen en Rita en Vanessa, twee onbetrouwbare daklozen en….. Susan, een hoogzwanger meisje. Wie heeft de ring ? Komt het nog goed tussen Frederik en Isabelle ? Wat gebeurt er met Susan? Slagen Rita en Vanessa er in om de mannen van het terrein weg te pesten om zo de alleenheerschappij te krijgen. En wat is de rol van het Leger des Heils bij al die verwikkelingen?

Heel wat vragen die een antwoord vinden in deze romantische komedie die soms ontroert en dan weer spannend of heel grappig is, met vlotte Mestreechse melodieën en teksten.

De komedie wordt opgevoerd in het wijkcentrum "De Luibe", Adres: Van Akenweg 15, 6218 HK Maastricht.

Try-Out op 24 oktober, voorstellingen op 26 en 27 oktober en op 2,3,9,10,16 en 17 november.

Kaartverkoop via https://www.stareleech.nl/index.php/kaartverkoop/info-uitvoering

 

 

 

 

Het weer in Limburg
dinsdag 23 april 22:28 Zwaar bewolkt Maastricht 17.2 °C ZO 2 Min: 10 Max: 23
Evenementen