Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Komende nacht gaat de wintertijd weer in
zaterdag 24 oktober 09:30

In de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 oktober gaat de wintertijd weer in. Dat betekent dat de klokken om drie uur 's nachts een uur terug worden gezet.

Iedere laatste zondag van oktober gaat de wintertijd in. Het einde van de zomertijd. Als het wintertijd wordt gaat de klok in de nacht van zaterdag op zondag van 3 uur 's nachts naar 2 uur 's nachts, achteruit dus. Dit jaar gaat de wintertijd in op 25 oktober; daarmee eindigt de 31 weken durende zomertijd die op zondag 29 maart begon. De wintertijd is eigenlijk de gewone tijd en duurt vijf maanden (tot  28 maart 2021). Bij de overgang naar wintertijd schuift de daglichtperiode een uur op waardoor het 's ochtends eerder licht en 's avonds eerder donker wordt.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
dinsdag 24 november 15:46 Zwaar bewolkt Maastricht 9.9 °C Z 2 Min: 3 Max: 9
Evenementen