Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Stemtent D66 - ‘XTC mag gelegaliseerd worden’
zondag 28 oktober 11:00

De Stemtent van D66 Maastricht staat op zaterdag 3 november op Plein 1992 met de stelling: ‘XTC mag gelegaliseerd worden’. 

Zondag 21 oktober jl. besteedde Arjen Lubach in zijn tv-programma aandacht aan de problematiek rond XTC. Hij pleitte voor een legalisering van deze drug, waardoor de kwaliteit van de drug beter controleerbaar is en deze uit de criminaliteit wordt gehaald. Op de lijst van gevaarlijkste drugs komt XTC niet in de top tien voor. Dit in tegenstelling tot tabak (derde plek) en alcohol (vierde plek). Denkt u dat legalisering van XTC een goede zaak zou zijn? Of ziet u daar juist grote problemen in? D66 hoort het graag van u. 

Het is mogelijk om met mensen van D66 in gesprek te gaan tussen 12.00 en 16.00 uur bij de Stemtent op Plein 1992. Mocht u niet langs kunnen komen, maar toch willen reageren, dan kan dat via de poll op http://maastricht.d66.nl.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Stemtent

xtc

Plein 1992

Het weer in Limburg
zondag 20 juni 02:37 Zwaar bewolkt Maastricht 19.8 °C ZZO 1 Min: 16 Max: 21
Evenementen