Home > Galaconcert “The Rising Drums” door jeugddrumband en percussiegroep van harmonie Sint Petrus en Paulus Wolder-Maastricht

Galaconcert “The Rising Drums” door jeugddrumband en percussiegroep van harmonie Sint Petrus en Paulus Wolder-Maastricht

nov 1, 2018 | Maregio

In het kader van het 140-jarig bestaan van Harmonie Sint Petrus en Paulus Wolder-Maastricht presenteert de jeugddrumband en de percussiegroep van Harmonie Sint Petrus en Paulus het spetterende programma “The Rising Drums”.

In een omgetoverde Greune Zaol wordt in een schitterende ambiance een gevarieerd programma opgevoerd. Het programma “The Rising Drums” staat in het teken van de opkomst (rising) van een nieuwe lichting slagwerkers die bij onze vereniging multidisciplinair worden opgeleid: basis percussie, melodisch en drums. Dit alles onder het motto “de jeugd heeft de toekomst”. Er is een spetterend programma samengesteld, waarbij we het repertoire extra accent geven in de vorm van begeleiding met Janneke Meessen (zang), Romano Diederen (trompet), combo uit de band THE SOUTH SOUL COLLECTED, blazers uit de harmonie Sint Petrus en Paulus Wolder-Maastricht, Dansschool Reality, het koor Tutta Musica, licht ”show” en beelden.

Wanneer: zaterdag 3 november 2018

Waar: de Greune Zaol, Harmoniezaal Sint Petrus en Paulus

Aanvang: 19.30 uur

De jeugddrumband o.l.v. Tom Berghmans zal de aftrap geven met diverse populaire werken. Na de pauze zal de percussiegroep onder leiding van Paul Schrader het stokje overnemen. De percussiegroep zal een gevarieerd programma presenteren van klassiek tot popmuziek. Het programma zal absoluut verrassend en spectaculair zijn. Een tip van de sluier: er wordt afgesloten met “”All Night Long” van Lionel Richie.

Feestavond

Omdat dit de laatste officiële activiteit in het kader van het jubileumjaar is willen we het jaar in de vorm van een feestavond feestelijk afsluiten. Daarvoor is de band THE SOUTH SOUL COLLECTED vastgelegd. THE SOUTH SOUL COLLECTED speelt oude soul. James Brown, Arthur Conley, Sam & Dave, Stevie Wonder, wie kent het niet! De tijd van slank gesneden kostuumbroeken met ‘hoogwater, de puntschoenen, uitbundige swing en opzwepend ritme kenmerkt de tijd die met THE SOUTH SOUL COLLECTED herleefd. Intens gespeelde SOULmuziek uit de 60er en 70er jaren… een garantie voor succes. De band is geformeerd rond zangeres Janneke Meessen. Met Coronas bereisde zij de halve wereld en speelde ze vele grote zalen plat.

Voor het concert zijn de plaatsen beperkt, bestel uw kaarten (kosten 5 euro p.p.) via; tickets@hppwolder, bij bloemist Maravilha, of in de Greune Zaol.

De feestavond (vanaf circa 21.30 uur) is voor iedereen vrij toegankelijk.