Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Maastrichtse dansformatie Oxygen in TV programma Dance As One
vrijdag 02 november 08:30

Oxygen, de dansformatie van choreograaf Jennifer Romen uit Maastricht, is zaterdag 3 november te zien zijn in het tv programma Dance As One om 20:00 op SBS6.

In Dance as One gaan getalenteerde dancecrews uit Nederland & België de strijd met elkaar aan. Men is op zoek naar dansers die vlekkeloos synchroon kunnen dansen. Alles draait om perfect teamwork, perfecte timing en perfecte choreografie. Maar vooral om synchroon dansen.

Iedere week zullen 4 crews uit Nederland en Vlaanderen het tegen elkaar opnemen in deze spectaculaire synchroon danswedstrijd. Een vakkundige jury bestaande uit Jan Kooijman, Laurien Decibel en Timor Steffens beoordeelt de teams, met name op de synchroniciteit. De danscrews dansen verschillende rondes waarbij ze voor alle opdrachten zelf hun eigen choreografie samenstellen, zolang er maar perfect synchroon wordt gedanst.

In de ultieme synchroon danstest zullen ze zelfs synchroon moeten dansen met de opname die eerder van henzelf gemaakt is. Tijdens de auditie afleveringen strijden de crews tegen elkaar om een plek te bemachtigen in de kwartfinale. Tijdens deze kwart-, en daarna de halve finale, zetten de crews alles op alles om zich te kwalificeren voor de finale met maar 1 doel: kans maken op de grote geldprijs van 50.000,- euro.

In het voorjaar behaalde de formatie Oxygen nog de finale van het TV programma Time to Dance met als inzet de Beste Nederlandse dans-act 2018.

 

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Oxygen

Dance As One

Het weer in Limburg
dinsdag 23 april 22:12 Zwaar bewolkt Maastricht 17.3 °C ZO 2 Min: 10 Max: 23
Evenementen