Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Trijntje Oosterhuis sluit Magisch Maastricht af
vrijdag 02 november 09:30

Daar waar zangeres Maan vorig jaar Magisch Maastricht afsloot is deze eer dit jaar gegund aan niemand minder dan Trijntje Oosterhuis.

Trijntje sluit dit jaar Magisch Maastricht af met een  eindejaarsconcert op zondag 30 december in winkelcentrum Mosae Forum. Saxofonist Hans Dulfer en zangeres Davina Michelle staan in het voorprogramma. Bezoekers hebben gratis toegang tot het concert.

Trijntje Oosterhuis is al jarenlang een van de top zangeressen van Nederland. Dit jaar sluit ze 2018 af met een spetterend optreden tijdens Magisch Maastricht! Geniet tijdens dit muzikale spektakel van Trijntje haar mooiste hits.

Het begon allemaal toen zij samen met haar broer Tjeerd Oosterhuis op jonge leeftijd de popgroep Total Touch oprichtte. Later werd Trijntje succesvol als solozangeres. Als een van de meest veelzijdige zangeressen van ons land varieert Trijntje Oosterhuis met gemak tussen verschillende genres. Ze kwam vanuit de pop/soul, maakte verschillende albums en zong met grote namen als Queen, Andrea Bocelli, Burt Bacharach, Lionel Richie, etc.

Voorafgaand aan het optreden van Trijntje kunt u genieten van een gevarieerd voorprogramma met Planet-T & Hans Dulfer en Davina Michelle.

Programma:

13.30 - 14.30 Planet-T & Hans Dulfer  

Hans dulfer is een van Nederlands bekendste en meest veelzijdige saxofonist. Jarenlang opereert hij als podiumdier en komt het maken van platen op de tweede plaats. Als hij daar in de jaren negentig serieus werk van maakt, volgt grootschaliger succes in Nederland en zelf in Japan.

Planet-T is de verzamelnaam van Coen van Dam als producer van dancetracks en C. v. D. als jazzpianist. Hierin worden beide discilines gecombineerd met als uitkomst een swingende live-act.

15.00 - 15.30 Davina Michelle 

De tweeëntwintig jarige zangeres Davina Michelle werd bij het grote publiek vooral bekend met haar vertolking van P!nk’s ‘What about us’. Ze combineert Pop en Soul tot een smaakvolle mix om herkenbare muziek te maken die mensen beïnvloedt en energie geeft.

16.00 – 16.40- Trijntje Oosterhuis

 

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Magisch Cultuurfestival

Trijntje Oosterhuis

Het weer in Limburg
dinsdag 23 april 22:42 Zwaar bewolkt Maastricht 17.2 °C ZO 2 Min: 10 Max: 23
Evenementen