Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Maastrichtse dansformatie Oxygen met overmacht door naar kwartfinale van Dance As One
zondag 04 november 09:00

Oxygen, de dansformatie van choreograaf Jennifer Romen uit Maastricht, heeft met een geweldige score (26.9 na drie dansrondes) de kwartfinale bereikt van het SBS TV programma Dance As One.  

In Dance as One gaan getalenteerde dancecrews uit Nederland & België de strijd met elkaar aan. Men is op zoek naar dansers die vlekkeloos synchroon kunnen dansen. Alles draait om perfect teamwork, perfecte timing en perfecte choreografie. Maar vooral om synchroon dansen.

De jury bestaande uit  Jan Kooijman, Laurien Decibel en Timor Steffens had alleen maar lovende kritieken voor de drie performances van Oxygen en met een grote voorsprong op de andere crews werden ze bekroond tot kampioen van de avond.

In de laatste dans moesten de 3 overgebleven acts synchroon dansen met de opname die eerder die dag van henzelf gemaakt was. Ook bij dit onderdeel was Oxygen een maatje te groot voor de andere deelnemers want hun optreden werd beoordeeld met een 9 en tweemaal een 9.5 waardoor ze met ruime afstand op de rest de kwartfinale bereikten.

De winnaar van de finale van Dance As One gaat naar huis met een geldprijs van 50.000,- euro.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Oxygen

Dance As One

Het weer in Limburg
dinsdag 23 april 22:48 Zwaar bewolkt Maastricht 17.2 °C ZO 2 Min: 10 Max: 23
Evenementen