Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
2e Editie Beer Mile Maastricht zorgt voor het nodige plezier
maandag 05 november 08:30

De tweede editie van Beer Mile Maastricht afgelopen zaterdag op Spotpark Jekerdal bracht niet alleen plezier en vermaak bij de deelnemers maar zeker ook bij de toeschouwers langs de kant. 

De opzet van Beer Mile is simpel; bij de biertafel neem je na het startschot een blikje bier en tracht dit zo snel mogelijk op te drinken waarna je nadat je hebt laten zien door het blikje omgedraaid boven je hoofd te houden dat het inderdaad leeg is, je mag starten met de eerste ronde hardlopen van 400 meter. Dit herhaalt zich nog drie keer totdat je aan de finish bent en dus een hele Mile hebt gelopen. Mocht je het bier niet kunnen binnenhouden dan moet je een extra rondje lopen ( je hoeft dan geen extra biertje te nemen ) als straf. 

Onder de deelnemers die in vijf verschillende manches van start gingen ook het team van SuperMaan, dat bekendheid verwierf door deelname aan de IRONMAN Maastricht afgelopen zomer. 

Na afloop van de wedstrijd werd er nog een heerlijk biertje gedronken en genoot men van de bezorgde pizza’s.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
vrijdag 23 augustus 15:30 Zwaar bewolkt Maastricht 26.1 °C NO 3 Min: 10 Max: 26
Evenementen