Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Luisteren en proeven tijdens de Kookboekenweek
dinsdag 06 november 16:00

Ruim een week lang (van 10 t/m 18 november) vieren we in het kader van de Kookboekenweek de liefde voor lekker eten en mooie kookboeken.

Van beginnende koks tot culinaire toptalenten, van fitgirls tot taartenbakkers: allemaal te zien, te proeven en te beleven. Op zaterdag 10 november vindt bij Boekhandel Dominicanen weer de Kookboekendag plaats, waarbij een vijftal kookboekenschrijvers centraal staan.

U krijgt het Kookboekenweekgeschenk Smaakmaker van Paul de Leeuw  tijdens de Kookboekenweek van ons cadeau als u voor ten minste € 19,50 aan kookboeken besteedt.

De hele middag kunt u komen luisteren en proeven! Naar Janneke Philippi over lekker slim koken  en Nora French over Gezond Fast Food. Mariane Tzamouranis en Rita Zbikowski weten alles van de keuken van Yaya, de Griekse familiekeuken. Vanessa Pourier, in 2017 deelnemer van Heel Holland bakt,  maakt suikerbloemen. En misschien hebben we de winnaar van Het Gouden kookboek wel in huis, want Maroeska Metz is één van de 5 genomineerden met haar kookboek Hoe Dan…. Alle reden dus om 10 oktober langs te komen.

Smaakmaker van Paul de Leeuw

In het Kookboekenweekgeschenk Smaakmaker presenteert Paul de Leeuw zijn meest geliefde gerechten. Waarom zijn juist deze gerechten zo bijzonder voor hem? Waarom zou iedereen deze gerechten moeten proeven en liefst ook zelf maken? Bij elk gerecht is ook het recept uit een kookboek toegevoegd. Het Kookboekenweekgeschenk Smaakmaker inspireert klanten dus om direct zelf aan de slag te gaan in de keuken. Een kookboek kan zoveel doen.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Kookboeken

Kookboekenweek

Paul de Leeuw

Het weer in Limburg
dinsdag 23 april 22:15 Zwaar bewolkt Maastricht 17.3 °C ZO 2 Min: 10 Max: 23
Evenementen