Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Een kleine 400 deelnemers aan de start van de 72e ENCI bergloop
dinsdag 06 november 12:00

Bij de vijver op het voormalig ENCI-terrein, inmiddels overgedragen aan Natuurmonumenten, vond afgelopen zondag onder een stralend zonnetje de start en finish plaats van de 72e editie van ‘s lands oudste en mooiste cross de ENCI bergloop.

Over de diverse afstanden mocht de organisatie een kleine 400 deelnemers verwelkomen waarbij met name de jeugdigen heel wat toeschouwers hadden meegenomen.

Dennis Oomkens werd winnaar bij de lange cross heren met een tijd van 31;59 min. Bij de dames prolongeerde Ellis Jacobs haar titel en moest met een tijd van 35;42 min slechts enkele seconden toegeven op haar tijd van vorig jaar.

Maastricht Lokaal fotograaf Hans van Eijsden richtte zijn lens deze editie op de jeugdige lopers, want wie de jeugd heeft, heeft de ………………

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

ENCI-groeve

Het weer in Limburg
dinsdag 23 april 22:49 Zwaar bewolkt Maastricht 17.2 °C ZO 2 Min: 10 Max: 23
Evenementen