Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Juwelier Martens Van Lijf: einde aan veertig jaar hoogtepunten
woensdag 07 november 16:00

Familiebedrijf Juwelier Martens van Lijf heeft na 40 jaar besloten om in januari 2019 de deuren van hun zaak definitief te sluiten.

De zaak was een begrip in Maastricht en ver daarbuiten. Jean en Ans Martens-Van Lijf en hun dochter Christel zijn duidelijk in hun uitleg: “We hebben de deur zelf geopend, en gaan de deur ook zelf sluiten.”

Het gezin geeft aan dat het veertig prachtige jaren heeft gehad. “Met de laatste vijf jaren als kers op de taart, in de samenwerking met onze dochter Christel. Onze doelen zijn bereikt, en daarom nemen we vooral in dankbaarheid aan onze klanten en iedereen die ons heeft gesteund afscheid van ons familiebedrijf”, zegt Ans Martens-van Lijf. Echtgenoot Jean: “We hebben ons altijd vol passie ingezet voor het juweliersvak, en dat blijven we ook de laatste maanden nog doen. Daarna gaan we gewoon verder met genieten, maar dan van een nieuwe periode in ons leven.” 

Bedoeling was dat dochter Christel de zaak van haar ouders zou overnemen. Na zes jaar meedraaien, besloot zij echter op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. “Ik heb ontzettend veel geleerd, en het was een eer om deze unieke ervaring te delen met mijn ouders. Maar ik moet ook keuzes maken. Mijn ouders hebben veertig jaar geleden de deur geopend, samen draaien we de sleutel in januari voor de laatste keer om.”

Wat de Maastrichtse ondernemersfamilie het meest zal missen, zijn hun klanten. “Daardoor hebben we een geweldige klantenkring opgebouwd. Klanten zijn vrienden geworden. Tegen hen allemaal zouden we willen zeggen: ‘ne grande merci, thank you en bedaank!”

De exacte sluitingsdatum van Juwelier Martens van Lijf wordt nog bepaald. Uiteraard wil de familie dat die dag niet ongemerkt voorbij gaat.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Juwelier Martens van Lijf

Het weer in Limburg
dinsdag 23 april 22:13 Zwaar bewolkt Maastricht 17.3 °C ZO 2 Min: 10 Max: 23
Evenementen