Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Rebelle Maastricht beste Evenementenlocatie Regio Zuid van het jaar
donderdag 08 november 08:30

Het in de Augustijnenkerk gevestigde Rebelle in Maastricht is uitgeroepen tot beste evenementenlocatie van de regio zuid. Dat heeft vaktijdschrift Meetings bekendgemaakt.

Er waren landelijk 13 genomineerden. Vier gaan er door naar de landelijke finale. De winnaar wordt 21 januari uitgeroepen.

Rebelle is één van de locaties van het bedrijf Event Management Group van Danny Keppels. Het bedrijf exploiteert in Limburg meerdere evenementlocaties o.a. in Thorn en Maastricht. Rebelle is gevestigd in een rijksmonument uit de 17de eeuw met een bijzonder uitstraling door haar hoge plafond, grote raampartijen en een  indrukwekkend interieur. Rebelle is meer dan 500 vierkante meter groot met een maximum van 800 personen,  parkeergelegenheid in de buurt en touringcars kunnen stoppen voor de deur.

De catering wordt verzorgd door professionele partners! Bij Rebelle is zoveel en divers mogelijk, van bedrijfsfeesten, diners & borrels tot exposities, beurzen en productpresentaties. De charme van de grote hoge ruimte en de historie van de kerk zal bij elk event voelbaar blijven.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Rebelle

Het weer in Limburg
dinsdag 23 april 22:30 Zwaar bewolkt Maastricht 17.2 °C ZO 2 Min: 10 Max: 23
Evenementen