Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Moordwijvenbrunch bij Boekhandel Dominicanen
donderdag 08 november 12:30

Kom je zaterdag 18 november om 11.30 uur met de moordwijven brunchen? Een vijftal Nederlandstalige thrillerschrijfsters is -in navolging van Killer Women in Engeland- in 2015 een schrijverscollectief gestart onder de naam ‘Moordwijven’, partners in crime.

De moordwijven onderscheiden zich op de Nederlandse boekenmarkt met hun hoogwaardige kwaliteitsthrillers. Samen organiseren ze presentaties, moordlunches en workshops. 

Op zondag 18 november zijn de moordwijven aanwezig bij Dominicanen voor een gezellige brunch, met aansluitend een interview en signeersessie. Na afloop worden de Moordwijven geïnterviewd door Janna Navis. Het interview is gratis toegankelijk en start om ca. 12.30 uur.

Aanwezig zijn Isa Maron, Ingrid Oonincx, Marlen Beek-Visser en Anya Niewierra.

Wil je om 11.30 uur meebrunchen en ongedwongen in gesprek gaan met de moordwijven: meld je uiterlijk donderdag 15 november aan bij promotie@boekhandeldominicanen.nl

Bijdrage voor de brunch is € 12,50

De moordwijven zijn:

Anya Niewierra: Het Dossier en Vrij Uitzicht

Ingrid Oonincx: o.a. Pretty Boy, Medicijn en Botsing

Marlen Beek-Visser: Meesterdeal en Stem!

Isa Maron : o.a. De Noordzeemoorden: Galgenveld, IJskoud, Ritueel en Eindspel

Liesbeth van Kempen: Gevaarlijk Spel en Verpest (jan.2019)

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Moordwijven

Het weer in Limburg
dinsdag 23 april 22:31 Zwaar bewolkt Maastricht 17.2 °C ZO 2 Min: 10 Max: 23
Evenementen