Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Geven en delen met gesloten beurs tijdens Maatschappelijke Beursvloer Maastricht & Heuvelland
donderdag 08 november 14:00

De 8e Maatschappelijke Beursvloer Maastricht & Heuvelland wordt gehouden we op donderdag 15 november 2018 van 15.00 tot 17.00 uur in Centre Céramique. Inloop is vanaf 14.30 uur met koffie/thee en vlaai.

Beursvloer Maastricht en Heuvelland  is hét gratis lokale moment voor Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO), waar maatschappelijke behoeften worden verhandeld: vraag en aanbod in de meest brede zin van het woord.

Ieder jaar worden zo een 80 organisaties en 70 bedrijven ontvangen die met gesloten beurs handelen. Men vraagt geen geld aan elkaar of financiële sponsoring. Nee, men deelt met elkaar waar men goed in is en waar een ander iets aan kan hebben. Want iedereen is ergens goed in en heeft kennis, materialen, faciliteiten of een netwerk waar een ander iets aan heeft.

Op dit 2 uurtjes durende event worden we dus vraag en aanbod van ondernemers, organisaties, instanties en stichtingen aan elkaar verbonden. U gaat op zoek naar waar u iets aan heeft en partijen die denken dat u iets voor hen kan betekenen, komen naar u toe.

“Dienst-wederdienst met gesloten beurs” is dus het devies want wat is er mooier om iets voor een ander te betekenen waar u zelf goed in bent?

U zult versteld staan van wat voor u misschien een kleine moeite is, hoe groot het plezier is dat u een ander hiermee doet. Maar ook terug krijgt waar u zelf behoefte aan heeft.

Het mes snijdt echt aan twee kanten, als ondernemer krijgt u een enorme boost omdat u maatschappelijk onderneemt (wat tegenwoordig erg wordt gewaardeerd) en u genereert door deelname extra naamsbekendheid. Daarbij helpt u non-profit en vrijwilligersorganisaties, die zich voor diverse projecten en initiatieven in de regio meestal vrijwillig inzetten om het werk nog beter, leuker of prettiger te kunnen doen.

Dit jaar alweer voor de 8e keer, met deelname van de Heuvelland Gemeenten en ieder jaar steeds meer bedrijven en organisaties die aanwezig zijn en een gemiddelde van 200(!) matches per middag.

De beursvloer is dus al ettelijke jaren succesvol! Schrijf u dus vooral in!

Website: www.maatschappelijkebeursvloermaastricht.nl

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Maatschappelijke beursvloer

Het weer in Limburg
dinsdag 23 april 22:12 Zwaar bewolkt Maastricht 17.3 °C ZO 2 Min: 10 Max: 23
Evenementen