Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
 
1Lunch: Haal carnavalsoutfit en poncho uit de kast
donderdag 08 november 00:00

Limburg heeft niets te klagen over de kwaliteit van de restaurants. Vier restaurants uit onze provincie hebben van Michelin namelijk een Bib Gourman gekregen. De restaurants in Heerlen, Nederweert en Maastricht hebben aangetoond dat ze voor voor maximaal 37 euro een 'kwaliteitsmaaltijd' van minimaal drie gangen kunnen serveren. Om welke restaurants het gaat? .

Een bezoek aan het Slotconcert van Rowwen Hèze heeft voor een man uit Kronenberg een naar einde gekregen. Na afloop probeerde hij een ruzie tussen twee groepen te sussen. Dat moest hij bekopen met rake klappen. Hij raakte gewond. .

De rust in de binnenstad en op en rondom het azc-terrein in Weert is teruggekeerd. Dat komt volgens burgemeester Heijmans mede doordat drie van de 26 zogenoemde aso-asielzoekers uitgezet zijn naar hun land van herkomst. Zeven van die groep verblijven wel nog op het oude kazerneterrein, maar houden zich volgens de burgervader nu gedeisd. .

Paardenliefhebbers kunnen dit jaar hun hart ophalen met meer Nederlandse topruiters op J

De carnavalsoutfits kunnen weer uit de kast gepakt worden, want over drie dagen barst de 11devande11de in Maastricht los. Het is wel verstandig om ook een poncho of paraplu toe te voegen aan de kleurrijke kledij. Er wordt onstuimig weer voorspeld. Over het reizen hoeven geen zorgen gemaakt te worden: Arriva zet meer en extra lange treinen in. .

Meer informatie over .

Het weer in Limburg
dinsdag 23 april 22:34 Zwaar bewolkt Maastricht 17.2 °C ZO 2 Min: 10 Max: 23
Evenementen