Home > 2de Limburgs Streekdiner ten bate van Voedselbank Limburg Zuid

2de Limburgs Streekdiner ten bate van Voedselbank Limburg Zuid

nov 15, 2018 | Maregio

Onder auspiciën van La Saison Culinaire de L’Euregio wordt op 26 november het 2de Limburgs Streekdiner geserveerd in de Hotelschool van Maastricht.

La Saison Culinaire faciliteert en organiseert in de herfst tal van evenementen om producten van Limburgse bodem te promoten. Dit diner is het slotevent van La Saison 2018.

Een sterren equipe van Limburgse top Chefs zal voor 200 gasten een 4-gangen diner bereiden met Limburgse ingrediënten begeleid door Limburgse wijnen. De gasten wordt € 75,- gevraagd per couvert. De Chefs en 40 vrijwilligers voor de bediening zetten zich hiervoor pro deo in. Alle spijs & drank die op tafel komt wordt gedoneerd en de Hotelschool vraagt niets voor haar gastvrijheid, zodat de hele opbrengst kan worden omgezet in voedsel voor de voedselbank. Het 1ste Limburgs Streekdiner vorig jaar bracht circa 17.500 producten op.

De link om hiervoor in te schrijven vindt u op: https://limburg-zuid.voedselbankennederland.nl/home/?/nieuwsbericht/17/4071/2de-limburgs-streekdiner-tbv-de-voedselbanklimburgzuid