Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Maastrichts Mooiste 2019: halve marathon vervangt 10 Engelse Mijl
dinsdag 27 november 08:30

De organisatie van Univé Maastrichts Mooiste heeft besloten komend jaar een halve marathon toe te voegen aan het programma.

Een snel parcours door o.a. de binnenstad van Maastricht, natuurgebied Kasteel Geusselt, de Groene Loper, Scharn en Heugem. De bestaande 10 Engelse Mijl zal komen te vervallen door de komst van de halve marathon.

Er werd afgelopen week in de binnenstad van Maastricht aandacht gevraagd voor de halve marathon, middels enkele tientallen lichtboxen met daarop geprojecteerd het cijfer ‘21’. De organisatie verwacht dat de deelnemers zeer te spreken zullen zijn over het vlakke parcours dat bovendien weinig scherpe bochten kent. De unieke en vlakke route van de halve marathon vormt een parcours van 21,1 km en lijkt daarmee ideaal om snelle tijden neer te zetten.

Maastrichts Mooiste is een jaarlijks terugkerend evenement en zal in 2019 op 16 juni voor de 16e keer georganiseerd worden. Dat weekend belooft een fantastisch sportweekend te worden. De organisatie van Univé Maastrichts Mooiste komt binnenkort met meer details over de nieuw toegevoegde loop.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Maastrichts Mooiste

hardloopevenement

Het weer in Limburg
zaterdag 16 februari 10:59 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 9.4 °C ZZW 3 Min: 1 Max: 12
Evenementen