Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Opening tentoonstelling Microsculpture
dinsdag 04 december 10:30

Kom zaterdag 8 december 2018 van 13:00 - 17:00 naar de GRATIS eerste dag van de tentoonstelling Microsculpture in het Natuurhistorisch Museum Maastricht  met werk van de bekende Britse fotograaf Levon Biss.

In deze tentoonstelling zie je insecten die tot wel drie meter hoog zijn afgebeeld. Tijdens de opening verzorgt de Belgische fotograaf Maxim Piessen Photography een lezing over macrofotografie. Hierin bespreekt hij de beelden van fotograaf Levon Biss die in Microsculpture te zien zijn. Na afloop geeft Piessen een rondleiding door de tentoonstelling. Voor deze gratis lezing is aanmelden verplicht via museum@maastricht.nl.

Kinderen kunnen deelnemen aan de doorlopende workshop ‘(On)zichtbare beestjes’. Onder leiding van biologe Roosje Lubrecht worden diverse insecten door een microscoop bekeken. In de microscoop zie je enge beestjes of misschien wel prachtige wezens met mooie vleugels. Maar misschien wil je ook gewoon nog eens een dagje naar het museum komen! Er wordt op deze bijzondere dag geen toegang gevraagd en er is van alles te zien en te beleven.

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Microsculpture

Het weer in Limburg
donderdag 23 mei 13:05 Zwaar bewolkt Maastricht 20.1 °C ZW 3 Min: 7 Max: 21
Evenementen