Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Masha en de Beer Live in Theater aan het Vrijthof
woensdag 05 december 12:30

Masha is een vrolijk, klein meisje en haar beste vriend is… een grote bruine beer! Na hun populaire animatieserie op Netflix en NPO3 komen Masha en de Beer voor het eerst naar het theater met hun eigen familiemusical. Op zondag 23 december komen ze ook naar Theater aan het Vrijthof in Maastricht.

In ‘Masha en de Beer Live!’ heeft Beer eindelijk zijn rust gevonden. Maar zijn ondeugende buurmeisje Masha kan geen seconde stilzitten. Ook nu komt ze samen met Beer en al haar andere bekende vriendjes weer terecht in een doldwaas avontuur.

Het prachtige poppenspel, de fleurige decors, de vrolijke meezingliedjes en het hartverwarmende verhaal  maken van ‘Masha en de Beer Live!’ een onvergetelijke theaterervaring voor de hele familie! Na de voorstelling verlaten Masha en haar vriendjes zelfs even hun knusse huisjes in het bos om met jou op de foto te gaan in de foyer van het theater. Het wordt ongetwijfeld beregezellig

Zondag 23 december om 14.00, bij Theater aan het Vrijthof, Vrijthof 47. Kaartprijs v.a. €16,00, exclusief reserveringskosten. Reserveringen: www.theateraandevrijthof.nl  of telefonisch via +31 43 350 55 55. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/MashaendeBeer .

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Masha en de Beer

Het weer in Limburg
donderdag 23 mei 13:05 Zwaar bewolkt Maastricht 20.1 °C ZW 3 Min: 7 Max: 21
Evenementen