Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Nieuw programma 2019 Maastricht Bereikbaar voor 'Slimme en duurzame mobiliteit'
donderdag 06 december 10:30

Maastricht Bereikbaar werkt aan toekomst reizen. Voor de economische vitaliteit van Zuid-Limburg blijft men bereikbaarheid en doorstroming centraal stellen, omdat de druk op het wegennet kwetsbaar blijft.

Tegelijkertijd doet men dat, méér dan voorheen, op een duurzame, toekomstbestendige manier. Zo levert men concrete bijdragen aan het klimaatbeleid, een leefbare omgeving en persoonlijke gezondheid. Men blijft inzetten op gedragsverandering: minder autogebruik, meer, fiets, OV, P+R etc. Nieuw in het programma is de aandacht voor een effectiever, milieuvriendelijker autogebruik.

Nieuw is ook dat men gaat werken aan een meer gebiedsgerichte aanpak voor bijvoorbeeld een binnenstad en economische kerngebieden. Sinds de start in 2010 werkt men al succesvol samen met werkgevers, belangenorganisaties, kennisinstituten, aanbieders van mobiliteitsdiensten en overheden.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

maastricht bereikbaar

Het weer in Limburg
donderdag 23 mei 13:03 Zwaar bewolkt Maastricht 20.1 °C ZW 3 Min: 7 Max: 21
Evenementen