Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Coca-Cola kersttruck bezoekt Maastricht, Roermond, Kerkrade en Valkenburg
maandag 10 december 12:30

Voor veel kerstliefhebbers begint Kerst pas écht als de Coca-Cola kersttruck weer is gesignaleerd. In de commercial of in het echt, want de kersttruck rijdt weer door Nederland.

De kersttruck van Coca-Cola is één van de iconen voor kerst en vanaf vandaag rijdt hij weer door het land. De kerstman, zijn kerstelfjes én de kersttruck brengen ook een bezoek aan Maastricht, Roermond, Kerkrade en Valkenburg. Zing mee met het klassieke nummer ‘Holidays are coming’ en doe mee met de online sing-a-long. Benieuwd of de kerstman er warmpjes bijzit tijdens de winterdagen? Dit jaar kun je in de kersttruck een kijkje nemen in zijn woonkamer.

Maak de feestdagen speciaal

Coca-Cola wil mensen samenbrengen tijdens de feestdagen, en hoe kun je dat nu beter doen dan middels de gedeelde liefde voor muziek? Dit jaar brengt Coca-Cola voor het eerst een nieuwe versie uit van het iconische kerstnummer ‘Holidays are coming’, welke je uit volle borst kunt meezingen bij de kersttruck. Dit jaar is de kersttruck open aan een zijkant en kun je dus een kijkje nemen in de woonkamer van de kerstman. En natuurlijk kun je op de foto met de kerstman en zijn kerstelfjes. Ho, ho, ho, happy holidays.

Meezingen kan ook digitaal

Geen tijd om de Coca-Cola kersttruck te bezoeken? Geen probleem. Ook online kun je meedoen met de sing-a-long. Tag @cocacola_nl op Instagram in jouw versie en wie weet verschijnt hij dan in de Coca-Cola sing-a-long op Instagram! De leukste inzendingen maken bovendien kans om deel uit te maken van de All You Need is Love Kerstspecial (24 december op RTL4).

De kersttruck is in Limburg te vinden op de volgende locaties:

10 december: Roermond, Designer Outlet 13.00 - 17.00

11 december: Valkenburg, Santa's Village 14.00 - 20.00

12 december: Maastricht, Magisch Maastricht 13.00 - 20.00

17 december: Kerkrade, VUE Cinema 15.30 - 22.30

19 december: Maastricht, Magisch Maastricht 13.00 - 20.00

 

 

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Coca-Cola kersttruck

Het weer in Limburg
maandag 21 januari 10:51 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht -3.7 °C ZZW 2 Min: -8 Max: 3
Evenementen