Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Kerstconcert Mastreechter Staar
donderdag 13 december 10:30

In Theater aan het Vrijthof zorgt de Mastreechter Staar voor de 26e keer een muzikaal hoogtepunt op deze tweede kerstdag.

Na diverse concerten door het hele land gegeven te hebben in de aanloop naar kerstmis, is dit concert voor de mannen van ‘de Staar’ een concert waar ze lang naar uitkijken, en waar het beste wordt gegeven dat zij in zich hebben.

Kom luisteren en kijken naar dit concert waar u ongetwijfeld ‘sjevraoje’ van zult krijgen! En voor de niet­Maastrichtenaren: laat u verrassen en meeslepen door traditionele kerstliederen, ontroerende kerstballads en majestueuze werken voor solist en koor, en dat alles uitgevoerd door topsolisten, een toppianist, de dirigent én het mannenkoor waar Maastricht en Limburg trots op zijn: eus Mastreechter Staar.

Woensdag 26 december 2018 / 11:30 uur

Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal

Er zijn nog een gering aantal kaarten verkrijgbaar via: http://www.theateraanhetvrijthof.nl/mijntheater/ticket/?event=7669

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Mastreechter Staar

Kerstconcert

Het weer in Limburg
zaterdag 23 januari 18:54 Zwaar bewolkt Maastricht 3.3 °C ONO 2 Min: 1 Max: 5
Evenementen