Home > MVV Maastricht op trainingskamp in Turkije

MVV Maastricht op trainingskamp in Turkije

dec 20, 2018 | Maregio

Daar waar MVV Maastricht er de afgelopen seizoenen bewust voor koos om op het eigen honk te blijven in de winter, maakt de club nu de keuze om de ‘zon’ op te zoeken.

De Sterrendragers beleggen van donderdag 3 tot en met dinsdag 8 januari 2019 hun trainingskamp in Kemer (Antalya, Turkije). Het trainingskamp wordt mogelijk gemaakt door een nieuwe sponsor van de club.

Trainer Ron Elsen over het trainingskamp in Turkije: “Afgelopen jaren hebben we telkens de overweging gemaakt: kunnen we op niveau blijven trainen in het winterse weer van Nederland. Met onze hoogwaardige kunstgrasmat in Stadion de Geusselt heeft dat tot nu toe altijd goed uitgepakt.

Nu hebben we echter, in overleg met de clubleiding én na dit aanbod van de sponsor, besloten om de mogelijkheid aan te grijpen om op trainingskamp te gaan naar het Turkse Kemer. We treffen daar een prachtig onderkomen met dito trainingsfaciliteiten. We verblijven namelijk in hotel Double Tree by Hilton Antalya-Kemer. Het is ook een speciale mogelijkheid voor spelers en staf. Deze jonge groep zal daar enkele dagen samen met elkaar verblijven in speciale omstandigheden met de focus op hun dagelijkse beroep: voetbal. Op die manier leer je elkaar, zowel óp het veld als ernaast, extra goed kennen. Een unieke ervaring. Prima voor de sfeer en de teamgeest in de ploeg.”