Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Vooral veel plezier tijdens de 4e editie van Night Light Run Maastricht
vrijdag 28 december 10:30

De 4de editie van de Night Light Run vond afgelopen donderdagavond plaats. Zo’n 100 deelnemers sloten samen het jaar weer sportief af.

Voordat de groepen vertrokken werd er eerst gezorgd voor een warming up. Vanwege de beperkte ruimte in Stay Okay ( het vertrekpunt ) werd er door Tunde Leidsman van Training Maastricht samen met een DJ per 2 a 3 groepen een korte warming-up verzorgd waarna de groepen met tussenpozen van zo’n 5 minuten achter elkaar vertrokken.

Deelnemers liepen in groepen van 10 a 15 deelnemers samen een touw vasthoudend een afstand van 7 of 14 km naar verschillende locaties in de binnenstad. Onderweg moesten diverse opdrachten verricht worden. Denk hierbij aan het meermaals uitoefenen van diverse trainingsopdrachten zoals sit-ups en push-ups, touwtje springen, slalommen bij de trappen van de Hoge Brug, over kanonnen klauteren, springoefeningen en het zoeken naar bananen in het Mabi Hotel. Bij diverse pits-stops werden de deelnemers verrast met een warm drankje en soep. Al met al een hardloopevent met een hoge gezelligheidsfactor.

Na afloop werd de muziek in Stay Okay harder gezet en kwamen de lopers bij elkaar voor een gezellig afsluitingsfeest.

Dit jaar werd geld ingezameld voor kinderen die graag met sport bezig zijn maar ook een steuntje in de rug nodig hebben. Te denken valt aan tenues voor een voetbalclub, organiseren van een sportieve middag voor kinderen en ouders, extra begeleiding voor sporttalenten etc. Men wil dit bewerkstelligen door middel van de Training Maastricht Foundation. Zo kan men direct het geld inzetten daar waar het nodig is.

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Training Maastricht

Night Light Run

Tunde Leidsman

Het weer in Limburg
dinsdag 18 juni 16:48 Zwaar bewolkt Maastricht 27.1 °C NO 2 Min: 16 Max: 27
Evenementen