Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Nieuwjaarsduik bij Fun Valley plezier voor deelnemers en toeschouwers
woensdag 02 januari 08:30

Exact 90 bikkels namen dinsdagmiddag deel aan de traditionele Nieuwjaarduik bij Fun Valley Maastricht.

Na het omkleden in de verwarmde tenten werd iedereen gevraag zich naar buiten te begeven om deel te nemen aan een swingende warming-up. Dit zorgde al voor veel plezier bij de deelnemers als bij het publiek. Hierna was het gezamenlijk aftellen geblazen om daarna in volle vaart vanaf het dagstrand het koude water in te plonzen. De een gooide zich voluit in het water terwijl de ander na een tweetal meter al terugkeerde. Weer anderen benutten deze gelegenheid en bleven het water in en uit rennen.

Op de vraag waarom men hier überhaupt aan meedeed was het antwoord: “We doen dit ieder jaar en zolang we het kunnen blijven we dit doen, want het is gewoon reuze gezellig” of “Ik doe dit voor een weddenschap”, “Ik heb het vannacht te bont gemaakt en moest even afkoelen”, “We doen dit om de onderlinge band te verstevigen, eerst een frisse duik en daarna samen aan de glühwein”.

Voor alle deelnemers was er in ieder geval warme soep om bij te komen en om gezellig de middag af te sluiten met elkaar. De aanwezige reddingsbrigade had een rustige middag en hoefde gelukkig niet in actie te komen.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Nieuwjaarsduik

Unox

Het weer in Limburg
dinsdag 18 juni 16:53 Zwaar bewolkt Maastricht 27.2 °C ONO 1 Min: 16 Max: 27
Evenementen