Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Theatertournee 'All At Once' van Romy Monteiro geannuleerd
zaterdag 05 januari 09:00

Romy Monteiro zou vanaf februari 2019 te zien zijn in de Nederlandse theaters, waaronder ook in Theater aan het Vrijthof, met haar eerste eigen voorstelling ‘All At Once’. Bij Romy is echter een infectie vastgesteld, waardoor zij voorlopig niet in staat is aan de repetities voor de voorstelling te beginnen.

Deze gezondheidsproblemen beperken haar de komende periode aanzienlijk in haar werkzaamheden, waardoor Stage Entertainment Nederland en Romy Monteiro hebben moeten concluderen dat de theatertour op dit moment niet haalbaar is.

Mensen die kaarten gekocht hebben voor de voorstelling krijgen uiteraard het volledige aankoopbedrag terug. Met hen wordt zo snel mogelijk contact opgenomen. Meer informatie: www.romyontour.nl

Albert Verlinde, algemeen directeur en producent van Stage Entertainment Nederland: “Romy en ik hebben samen de moeilijke beslissing genomen om haar theatertour te annuleren. Een solovoorstelling vergt veel en je moet in topconditie zijn om die avond aan avond neer te kunnen zetten. De bij Romy vastgestelde infectie is van dusdanige aard dat het voor haar niet mogelijk is om haar publiek straks twee uur lang te kunnen geven wat het verdient. Ik wens Romy alle rust toe om zich te focussen op haar herstel en hoop uiteraard dat we in de toekomst opnieuw een mooie samenwerking aan kunnen gaan”.

Romy Monteiro: “Ik vind het verschrikkelijk dat mijn gezondheid mij op dit moment in de steek laat. Ik keek ontzettend uit naar mijn eerste eigen voorstelling, maar op doktersadvies zal ik mijn werkzaamheden voorlopig op een lager pitje zetten”.

In Theater aan het Vrijthof stond de voorstelling gepland voor dinsdag 19 februari.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Stage Entertainment

Romy Monteiro

Het weer in Limburg
dinsdag 18 juni 17:46 Zwaar bewolkt Maastricht 26.8 °C ONO 2 Min: 16 Max: 27
Evenementen