Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Dave Crolla Makelaardij in Maastricht ‘Beste Makelaar in Limburg’
vrijdag 04 januari 08:30

De website https://wieisdebestemakelaar.nl/ registreerde vorig jaar tienduizenden beoordelingen van mensen over hun makelaar. Daarbij kwam Dave Crolla Makelaardij uit Maastricht wederom als beste uit de bus voor de provincie Limburg.

Het hele jaar lang werken makelaars zich uit de naad (of niet) om hun klanten tevreden te stellen, door een huis te verkopen of een woning aan te kopen. Tussen negen en vijf, maar ook daarbuiten. 's Avonds of in het weekeinde.

Dat hele lange jaar kunnen consumenten laten weten hoe ze de kwaliteit en inzet van de makelaar waarderen door een beoordeling te geven op de onafhankelijke vergelijkingssite Wie Is De Beste Makelaar. Uiteindelijk mag de allerbeste van de besten zichzelf 'Makelaar van het Jaar' noemen.

Afgelopen week maakte de vergelijkingssite Wie is de Beste Makelaar bekend wie er in 2018 de beste beoordelingen van klanten heeft gekregen. Ieder jaar worden de awards toegekend aan die makelaars die, dankzij de beoordelingen, met kop en schouders boven de rest uitsteken. Consumenten laten weten hoe ze de kwaliteit en inzet van de makelaar waarderen door een beoordeling te geven. Uiteindelijk mag de allerbeste van de besten zichzelf ‘Makelaar van het Jaar’ noemen.

Dave Crolla makelaardij viel eerder ook al in de prijzen. In 2013,2014,2015,2016 & 2017 kreeg het Maastrichts makelaarskantoor ook al de hoogst gemiddelde score van de provincie Limburg. In 2013 en 2014 was de score het hoogste van alle makelaarskantoren in het hele land waardoor de titel ’Beste Makelaar In Nederland’ werd behaald.

1e: Dave Crolla Makelaardij (Maastricht) – 9,96
2e: Makelaarskantoor Paul Schreinemachers (Venlo) – 9,60
3e: Maison Makelaars Peel en Maas - Horst aan de Maas (Panningen)- 9,55

Opvallend is dat voornamelijk de kleinere kantoren het beter doen dan de grotere kantoren en de gevestigde orde. “Kennelijk zijn die beter in staat om aan de hooggespannen verwachtingen te voldoen. Aldus Han Tuttel, initiatiefnemen van WIDBM. Volgens hem hebben de verwachtingen te maken met bereikbaarheid en de openheid/eerlijkheid van de makelaar.

Over WieIsDeBesteMakelaar.nl

Deze vergelijkingssite is in 2011 begonnen en aan geen enkele makelaarsorganisatie verbonden. Door het voor consumenten mogelijk te maken om makelaars te beoordelen wil WIDBM het voor kopers en verkopers van een huis makkelijker maken om een goede makelaar te vinden. Tegelijkertijd biedt het makelaars een mooie manier om zich via een onafhankelijke partij te onderscheiden van charlatans en frauderende makelaars. Om in aanmerking te komen voor de titel gelden de volgende criteria: minimaal 24 beoordelingen voor het betreffende jaar op de website, beoordelingen in alle 4 de seizoenen, en de hoogst gemiddelde score van het jaar.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Dave Crolla Makelaardij

Het weer in Limburg
dinsdag 18 juni 17:06 Zwaar bewolkt Maastricht 27.2 °C ONO 1 Min: 16 Max: 27
Evenementen