Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Nieuwe Sioux conceptstore in Maastricht
zondag 06 januari 11:00

De Sioux/Grashopper winkel aan de Muntstraat 4 in Maastricht wordt binnenkort omgebouwd tot een Sioux Conceptstore.

In de nieuwe concept store staat de beleving rondom het schoenenmerk Sioux centraal. Er is bijvoorbeeld een podium voor een speciale Sioux collectie, speciaal ontwikkeld voor de conceptstore. Een unieke collectie schoenen die perfect zal aansluiten bij de Nederlandse modewensen.

Medio februari 2019 zal een start worden gemaakt met het ombouwen van de winkel. Volgens planning zal de winkel begin maart 2019 worden geopend als officiële Sioux Conceptstore. Houd de website https://sioux.shopping/ in de gaten voor exacte data.

Waarom een conceptstore?

Bij een conceptstore draait het volledig om de merkbeleving en de levensstijl van de doelgroep. Wie straks de winkel binnenstapt zal meteen het “Sioux gevoel” ervaren. U kunt er inspiratie opdoen en er zal een speciaal geselecteerd aanbod Sioux producten te vinden zijn. Een deel van de collectie is zelfs speciaal voor de conceptstore ontwikkeld en zal in eerste instantie nog nergens anders in Nederland of België te vinden zijn. Het zijn modellen waar Sioux zelf heel blij van wordt en om te kijken of het aanslaat bij het winkelend publiek. Een unieke Sioux collectie dus, die graag aan u worden voorgesteld. Tevens een collectie die het merk zo kenmerkt. Kwaliteit, een ongeëvenaard draag- en loopcomfort, de perfecte pasvorm en een combinatie van tijdloze en excentrieke designs die zich beide prima laten combineren met fashionable en moderne outfits. Vanzelfsprekend is er aandacht voor de authentieke mocassin maakwijze, een schoeisel wat werd gedragen door de oorspronkelijke bewoners (indianen) uit Noord Amerika.

Sioux is niet zo maar een schoenenmerk. Sioux is een merk met een rijke historie. Het is Sioux die de mocassin zoals we deze tegenwoordig kennen, heeft ontworpen en op de kaart heeft gezet. En het is Sioux die als een van de weinige merken nog steeds de natuurlijke crêpezool toepast bij enkele modellen. Een zool die garant staat voor een ongeëvenaard loopcomfort. De mocassin en schoenen met authentieke crêpezool verdienen dus zeker een eigen plekje in de conceptstore. Maar natuurlijk is er ook aandacht voor de andere modellen van Sioux.

Nieuwsgierig geworden?

We moeten nog even geduld hebben, maar na de opening staan de enthousiaste medewerkers graag voor u klaar voor persoonlijk advies en ze vertellen u graag meer over de Sioux collectie en nieuwste trends op gebied van schoenmode. Bent u een keer in Maastricht? Loop gerust binnen en laat u inspireren. Houd de website (https://sioux.shopping/) in de gaten voor de officiële openingsdatum. Op de website vindt u ook een actueel winkeloverzicht van een Sioux dealer bij ú in de buurt.

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
dinsdag 18 juni 17:22 Zwaar bewolkt Maastricht 27.2 °C NO 2 Min: 16 Max: 27
Evenementen