Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Stadsgoud roept inwoners van Maastricht op om Gouden Idee in te sturen
dinsdag 08 januari 11:30

’We zijn toch op de wereld om mekaar te helpen, nietwaar?’ Dit is ook de titel van de liedtekst uit de comedy ’t Schaep met de 5 pooten*. Hiermee geeft het Elisabeth Strouven Fonds invulling aan het thema van Stadsgoud 2019, want deze keer worden bijzondere ideeën op sociaal-maatschappelijk gebied beloond.

Stadsgoud nodigt u en alle inwoners van Maastricht uit om jullie hersens te laten kraken rond deze vraag: hoe zorg jij ervoor dat alle bewoners worden betrokken bij de buurt?

Van 7 januari tot en met 7 maart 2019 kun je je idee via de website https://www.stadsgoud.nl/inschrijven kenbaar maken. Vervolgens worden de beste ideeën en daarmee de finalisten geselecteerd. Een onafhankelijke jury bepaalt op zondag 14 april wie de winnaars zijn. Net als in voorgaande jaren stelt het Elisabeth Strouven Fonds een prijzenpot van € 100.000,- ter beschikking.

Laat je hersens vanaf nu dus kraken tot ze stralen!

Op de foto: Meerdere winnaars van Stadsgoud 2015

* ’t Schaep met de 5 Pooten

De oorspronkelijke serie stamt uit 1969 en speelt zich af in een bruine kroeg in de Jordaan. Hoofdrolspelers toen waren Piet Römer, Adèle Bloemendaal en Leen Jongewaard. In 2006 is een vervolg op de serie gemaakt met onder anderen Pierre Bokma, Marc-Marie Huijbregts en Loes Luca.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Elisabeth Strouven Fonds

Het weer in Limburg
dinsdag 18 juni 17:26 Zwaar bewolkt Maastricht 27.2 °C NO 2 Min: 16 Max: 27
Evenementen