Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Rumble in Maastricht
vrijdag 11 januari 15:00

Bill Haley? Elvis Presley? Johnny Cash? Dat komt allemaal voorbij op vrijdag 8 maart 2019 in de Muziekgieterij. Maar veel meer dan dat alleen.

Rumble in Maastricht laat de jaren ’50 en ’60 herleven en doet dat met een keur aan band zoals Phil Haley & His Comments, Johnny Rumble & the Law 4000, Blue Moon Trio en Johnny Spätzünder.

Johnny Spätzünder (D)

Opener Johnny Spätzünder doet Johnny Cash en doet dat goed! Op tijd komen is op tijd meezingen met songs als ’13’ en uiteraard ‘Ring of Fire’

Phil Haley & His Comments (UK)

Een Bill Haley & His Comets tribute maar meer dan dat alleen. De band schrijft en speelt eigen materiaal, tourt jaarlijks door Europa, Australië, de VS en Rusland en staat bekend om hun waanzinnig energieke show. Zien is geloven.

Johnny Rumble & the Law 4000 (GR)

Johnny Rumble & The Law 4000 is een ruig rockabilly trio. De bandnaam is gebaseerd op een populaire Griekse film uit de jaren ’60. The band speelt 50’s Rockabilly, Rock’n Roll, ’70’s Revival, ’80’s Neo-Rockabilly en ’60’s Griekse oldies.

Blue Moon Trio (NL)

Blue Moon Trio bestaat uit muzikanten die hun sporen in de Rockabilly / Rock’n Roll ruimschoots hebben verdiend. Met de muziek uit het Elvis Presley repertoire van de Sun-periode uit de jaren ’50 (dus zónder drums) speelt dit trio de sterren van de hemel. De gelijkenis van zanger Guy Pierson met de jonge Elvis is enorm! Put on your Blue Suede Shoes and Rumble in Maastricht.

Voor tickets ga je naar: https://shop.eventix.io/177ddd20-127c-11e9-a93e-bd93ddf82583/tickets

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Rumble in Maastricht

Het weer in Limburg
dinsdag 18 juni 17:09 Zwaar bewolkt Maastricht 27.2 °C ONO 1 Min: 16 Max: 27
Evenementen