Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
This is Jackson’s THRILLER
woensdag 09 januari 14:00

THRILLER staat centraal tijdens de clubtour van This is Jackson welke te zien en te beleven valt op vrijdag 18 januari in de Muziekgieterij in Maastricht.

In 1982 verschijnt het album THRILLER! Een icoon in de popmuziek, grensverleggend op alle vlakken. Het album katapulteerde MJ naar ongekende roem. In januari en februari 2019 staat THRILLER centraal tijdens de clubtour van This is Jackson. De negenkoppige band gaat dit iconische album live spelen. Geen minuut gaat verloren, alle knallers zoals Billy Jean, Human Nature, PYT, Beat It en Thriller komen voorbij.

Maar er is meer. Het podium wordt volledig in de spooky halloween stijl van de Thriller-video aangekleed, ondersteund met op maat gemaakte visuals. In dat decor speelt de band alle nummers van THRILLER, afgewisseld met een reeks grote hits uit de rest van Jackson’s carrière.

Vrijdag 18 januari | 20:00 | Pre-sale € 21,50 / Box-office € 24

Voor tickets ga je naar: https://shop.eventix.io/1504cd60-bfd9-11e8-a462-332be5c5d725/tickets

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

thriller

Michael Jackson

This is Jackson

Het weer in Limburg
dinsdag 18 juni 17:16 Zwaar bewolkt Maastricht 27.4 °C NO 2 Min: 16 Max: 27
Evenementen