Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
 
Demi Schuurs mist halve finale Sydney International
woensdag 09 januari 00:00

Het als derde geplaatste koppel Klepac en Martinez Sanchez won de wedstrijd in een allesbepalende tiebreak met 10-8.

Schuurs en Mattek-Sands begonnen goed aan de wedstrijd en wisten de eerste set verdiend binnen te hengelen. Ze braken hun opponenten tweemaal in de eerste set die met 6-2 eindigde in het voordeel van de tennister uit Nieuwstadt en haar Amerikaanse dubbelpartner.

De tweede set had het duo Schuurs en Mattek-Sands geen schijn meer weg van vertoonde spel uit de eerste set. De dubbelspecialiste uit Nieuwstadt en haar collega wisten maar één game in de wacht te slepen. De tweede set ging overtuigend naar Klepac en Martinez Sanchez met 1-6.

In de allesbeslissende tiebreak, die hierop volgde, trokken Klepac en Martinez Sanchez aan het langste eind. Met een spectaculaire comeback maakten Schuurs en Mattek-Sands een 1-5 achterstand goed, maar keken bij een stand van 4-6 toch weer tegen een marge van twee aan. Schuurs en haar partner kwamen wederom sterk terug wat leidde tot een 7-6 voorsprong. Van de vijf punten die hierop volgden, wonnen Schuurs en Mattek-Sands er maar één. Uiteindelijk was het Sloveens-Spaanse duo met 8-10 te sterk en viel het doek voor Schuurs en Mattek-Sands op het WTA-toernooi in de grootste stad van Australië.

Het weer in Limburg
maandag 21 januari 11:30 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht -2.6 °C ZZW 2 Min: -8 Max: 3
Evenementen