Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Aanhouding in Wyckerpoort
maandag 14 januari 12:00

In de wijk Wyckerpoort werd afgelopen nacht een voertuig met drie inzittenden gecontroleerd door de politie.

Door de verbalisanten werd bij het uitstappen van de bestuurder een flink mes waargenomen wat in het portier lag. Tevens lagen er diverse rugzakken in de auto en inbrekersgereedschap. Alle drie de inzittenden zijn vervolgens aangehouden voor het voorhanden hebben van inbrekerswerktuig. Nader onderzoek wees uit dat de bestuurder nog 22 dagen gevangenisstraf open had staan en niet in bezit was van een rijbewijs.

Ook bleek de auto niet verzekerd en in een dusdanige staat te verkeren dat er WOK melding (wachten op keuren) is opgemaakt. De eigenaar zal de auto dus eerst opnieuw moeten laten keuren. In de auto werden nog een kleine hoeveelheid verdovende middelen aangetroffen. De verdovende middelen en het mes werden inbeslaggenomen.

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Inbrekers

Aanhouding

Het weer in Limburg
donderdag 26 november 19:13 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 6.0 °C O 2 Min: 7 Max: 9
Evenementen