Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
DeWolff geeft concert in de Muziekgieterij Maastricht
woensdag 30 januari 08:30

DeWolff is het driekoppige rock ’n roll monster uit het diepe zuiden van het land. Een vuurspuwende liefdesbaby van de grote 70’s rockbands, maar met psychedelische invloeden.

Denk aan Leon Russel meets Deep Purple. Al meer dan 10 jaar blaast het trio alle podia kapot met hun energieke shows. Hongerig, meedogenloos en altijd op zoek naar de volgende prooi. In mei bracht het trio hun 6e studio album uit. 'THRUST' is een exacte weergave van de DeWolff-live-ervaring gecombineerd met studio experimenten. Een vertegenwoordiging van het rock 'n roll geluid anno 2018. Op de eerste februari zaterdag van 2019 komt de band ook Maastricht compleet omver blazen.

Support by Swedish Death Candy

Laat je zeker niet op het verkeerde been zetten door de naam van de band. Om te beginnen heeft Swedish Death Candy niks met Zweden te maken: de bandleden komen uit Londen, Seoul and Bari. En ‘doods’ kun je Swedish Death Candy al helemaal niet noemen. Wel opzwepend en melodisch, bruisend en energiek. Het viertal is overduidelijk geïnspireerd door de psychedelica van de jaren ‘60 en ‘70, maar geeft er een aanstekelijke, moderne en bovenal snoeiharde draai aan.

Za 02 Februari | 20:00 | Pre-sale € 19,50 / Walk-up € 23

Voor tickets ga je naar:  https://www.muziekgieterij.nl/agenda/dewolff/#buy-tickets

 

 

 

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

DeWolff

Het weer in Limburg
donderdag 23 mei 09:38 Zwaar bewolkt Maastricht 15.1 °C ZZW 2 Min: 7 Max: 21
Evenementen