Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Sta Sterk- weerbaarheidsworkshop voor volwassenen in Centre Céramique
dinsdag 05 februari 08:30

Marloes van Leeuwen-Faesen, trainer van stichting Omgaan met Pesten, geeft op zaterdag 9 februari van 13.30 – 15.30 uur deze workshop voor volwassenen in het kader van de tentoonstelling ‘Pesten’ in Centre Céramique.  

Zou jij sterker in je schoenen willen staan? Merk je dat je het soms moeilijk vindt om voor jezelf op te komen? Misschien ben je zelfs wel gepest, als kind,  of kort geleden nog? Dan is dit jouw kans.

Marloes gaat aan de slag met de begrippen grenzen en assertiviteit. Wil je opkomen voor jezelf, dan is het nodig om je bewust te zijn van wat je denkt, voelt en doet en daarin de juiste keuzes te maken. Je zult naar huis gaan met praktische handvatten en geïnspireerd zijn om sterker in het leven te staan.

Deelname €7,50 (€6,50 voor bibliotheekleden, korting alleen in voorverkoop; incl. koffie./thee). Aanmelden via  klantenservice@maastricht.nl of 043- 350 5600

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Pesten

Het weer in Limburg
woensdag 20 februari 16:47 Zwaar bewolkt Maastricht 11.1 °C ZW 3 Min: 4 Max: 11
Evenementen