Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
CV de Braniemeekers heeft Prins Ivo 1e uitgeroepen
woensdag 06 februari 15:00

In een gezellig en druk bezocht Kapelaan Lochtmanhuis in Limmel, is op zondag 3 februari Prins Ivo 1e uitgeroepen als de nieuwe prins 2019 van CV de Braniemeekers uit Limmel & Nazareth.

Vooraf trok de toen nog grote onbekende samen met onder meer CV de Kluivers, de jeugdafdeling CV de Braniemeekerkes en Sambaband Volle Petaj in cortège door de straten van Limmel. In het Kapelaan Lochtmanhuis vond het demasqué plaats en kon het volk van Limmel & Nazareth kennismaken met hun nieuwe Prins.

Prins Ivo 1e zal regeren onder de namen Tappisticus, Voetbaltechnicus, Bilarticus. Hij woont samen met Bianca Essers aan het Sint Jan Baptistplein en hij is de kastelein van Café  ́t Tönneke aan de Dolmansstraat in Limmel.

De Tempeleers met hun ook net uitgeroepen Stadsprins Armand 1e  hebben deze avond hun 1e officiële bezoek afgelegd in Limmel. Na de onthulling werd een gezellig feestje gebouwd onder de muzikale tonen van orkest “The Mellodies”.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

De Tempeleers

Limmel-Nazareth

CV De Braniemeekers

Het weer in Limburg
woensdag 20 februari 17:12 Zwaar bewolkt Maastricht 10.8 °C ZW 3 Min: 4 Max: 11
Evenementen