Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Basklarinet Festijn met Germaine Sijstermans & 37 Fern
donderdag 07 februari 15:00

Tijdens dit festijn kunt u genieten van een concert van Germaine Sijstermans in duo samen met Johnny Chang. Daarnaast speelt Kamermuziekensemble voor nieuwe muziek 37 Fern met zangeressen Claron McFadden en Kristina Fuchs en basklarinettisten Oğuz Büyükberber en Tobias Klein.

Germaine Sijstermans

Germaine is bij Intro zeker geen onbekend gezicht meer. Ook in het seizoen 2018-2019 is Germaine weer in residentie bij Intro. In haar muziek ligt de focus voornamelijk op de relatie tussen de musici: het ervaren en verwezenlijken van de muziek door naar elkaar te luisteren en te reageren.

37Fern

Zangeressen Claron McFadden en Kristina Fuchs bundelen samen hun krachten met de basklarinettisten Oğuz Büyükberber en Tobias Klein. De muziek die ze maken grijpt terug op liederen uit Klein-Azië. De wereldvermaarde zangeres Claron McFadden heeft geen verdere uitleg nodig. Behalve dat zij een gevierde sopraan is, is zij ook een fantastische improvisator. Kristina Fuchs is een van de meest veelzijdige zangeressen op het gebied van jazz, wereldmuziek en hedendaagse muziek. Oğuz Büyükberber en Tobias Klein werken al sinds 2005 samen.

Wanneer

Zondag 10 februari 201916.00 - 18.00 uur

Waar

Intro, Boschstraat 7,  6211 AS  Maastricht

Tickets

€15,- (vol tarief voorverkoop ex servicekosten) / €20,- (aan de deur) / €9,- (Studenten tarief voorverkoop ex servicekosten) / €12,- (Studenten tarief deurverkoop ex. servicekosten) Klik voor kaarten!

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Basklarinet Festijn

Het weer in Limburg
donderdag 23 mei 09:26 Zwaar bewolkt Maastricht 15.1 °C ZZW 2 Min: 7 Max: 21
Evenementen