Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Rijbewijskeuringen in Maastricht
vrijdag 08 februari 08:30

Automobilisten kunnen zich via Regelzorg Rijbewijskeuringen op 20 februari in Buurtcentrum "Nazareth", Miradorplein 39 medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs.

Een afspraak maken met de arts kan via Regelzorg Rijbewijskeuringen. Telefonisch: 088 23 23 300.  Zelf een datum plannen: www.regelzorg.nl .  Voordat u een afspraak maakt koopt u eerst een Gezondheidsverklaring. Aangeraden wordt dit digitaal te kopen met behulp met uw DigiD op mijn.cbr.nl.

Een papieren gezondheidsverklaring is verkrijgbaar bij de meeste gemeenten, het CBR of Regelzorg. U beantwoordt de vragen en stuurt de verklaring naar het CBR. Binnen een week krijgt u dan het Keuringsverslag dat de arts moet invullen per post of via de mail.

Automobilisten van 75 jaar en ouder betalen € 40,00. Voor houders van rijbewijs C/D/E vanaf 75 jaar is het tarief € 40,00. Bent u gezond, koopt u een digitaal formulier en kunt u snel een afspraak maken bij de keuringsarts dan is uw nieuwe rijbewijs snel geregeld. Is dit niet het geval dan kan het maximaal 3 of 4 maanden duren. Maak op tijd de afspraak.

 

 

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Regelzorg

Het weer in Limburg
donderdag 23 mei 08:38 Zwaar bewolkt Maastricht 12.3 °C ZZW 2 Min: 7 Max: 21
Evenementen